Képes angol szótár

Képes angol szótár

1000 Ft 900 Ft

Csengőkert termékeire 10% kedvezmény!
Kategória: Címkék: , , , , ,
Kiadó: Csengőkert
Termékazonosító: 3564

Leírás

A tanulók között a vizuális csoportba tartozók alkotják a leggyakoribb típust. Nekik a Képes angol szótár nagy segítséget nyújthat, mivel minden szó, amelyik a szótárban szerepel, egy kis rajzos illusztrációt is kapott. A szótárban szereplő szavak nem abc-sorrendben követik egymást, hanem témakörökbe csoportosítva találhatók. Így többek között növények, állatok, ember, közlekedés, épületek, szórakozás, összesen 74 külön csoport szerepel a könyvben. A szótár végén található magyar és angol nyelvű mutató segítségével könnyen megtalálhatunk minden keresett szót, kifejezést.

Kiknek ajánljuk még a szótárt?

Mivel a képek és a hozzátartozó szavak egy oldalon belül elkülönülnek, így tanári segédkönyvként is jól használható a szótár. Az oldalakat lefénymásolva és szétvágva könnyen játékos képes teszt készíthető a lapokból.

A puhakötésű 17×24 cm-es könyv 208 oldalán több mint 1500 szó található.

Nekik szólnak e kötet mondókái, játékai, a kicsiknek, akik első tapasztalataikat, benyomásaikat gyűjtik. A népi hagyomány hiteles alapot nyújt az anyanyelvi kultúrához, gazdagítja, erősíti, színesíti a gyermek nyelvi készségét, ezért nagyon fontos, hogy ne hagyjuk feledésbe merülni.

 

További információk

Ajánlott min. életkor

Ajánlott max. életkor

Betűméret

Kötés

Oldalszám

ISBN

9786155476785

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Telefon: 06 (30) 990 6657
Baross utca 250.
1161 Budapest