Skip to content Skip to footer
-10%

Heti gyakorló 1. osztály II. félév

1978 Ft 1780 Ft

Mozaik termékeire 10% kedvezmény!

Elfogyott

Leírás

Matematika és magyar feladatok

A kiadványok alapvetően a központi tantervek és tankönyvek haladási ütemét követik, de bármely más könyvből tanuló diák számára is tökéletesen alkalmas a gyakorlásra.

A sorozat alsós munkafüzetei félévenként egy kötetben biztosítanak gyakorlási lehetőséget magyar és matematika tantárgyakból. A kiadványok a kisdiákok által az adott héten tanult tananyagot tantárgyanként két-két oldalon dolgozzák fel könnyen érthető, színes feladatok segítségével. A munkafüzetet elsősorban az otthoni vagy napköziben történő gyakorláshoz ajánljuk, de alkalmas a tanórai differenciáláshoz is. A kedves rajzok, a vidám szörnyecskék biztosítják az élményszerű gyakorlást.

A kiadvány digitális változata a könyvben levő kóddal ingyenesen elérhető

*A kiadvány hátsó borítójának belső oldalán található egyedi kóddal a kiadvány digitálisan is elérhető.
Az aktivált kódokkal DÍJMENTES hozzáférést biztosítunk a kiadvány mozaWeb Home változatához az aktiválástól számított minimum egy éves időtartamra. Az aktiválás a www.mozaweb.hu/aktivalas oldalon, a Fiókom/Új kód aktiválása menüpontban érhető el.

Kedves Gyerekek! Sok szeretettel köszöntenek benneteket a szörnyecskék a szörnyen jó gyakorló második féléves kötetében! Bobi, Mimó, Pepe és Zizu továbbra is a segítségetekre lesz, hogy a változatos, játékos feladatok megoldása során egyre jobban eligazodjatok a számok és a betűk világában. A gyakorlóban minden tanítási hétre találtok két oldal anyanyelvi és két oldal matematikafeladatot. A munkafüzetet az iskolában, a napköziben és otthon is használhatjátok. Mire a füzet végére értek, már minden betűt ismerni fogtok, valamint a 20-as számkörben is könnyen eligazodtok. Sok sikert hozzá!A gondolkodtatóbb feladatokat jellel jelöltük.Ha a hátsó borító belső oldalán található kóddal a www.mozaweb.hu oldalon aktiváljátok a füzet digitális változatát, ott érdekes számítógépes játékokat és feladatokat találtok, és ellenőrizhetitek a feladatok megoldását is. Örömteli gyakorlást kívánunk!

További információk

Ajánlott min. életkor

Kötés

Oldalszám

Ajánlott max. életkor

ISBN

9789636978709

Méret

Tavaszi ajánló

AZ ÖSSZES TAVASZI KÖNYVHÖZ KLIKK IDE!

Sikerlista

1161 Budapest Baross utca 250. | Telefon: 06 (30) 990 6657
Könyvesbolt nyitva tartás: hétfő, szerda, péntek 17-19 és kedd, csütörtök 11-15 óra között
1161 Budapest Baross utca 250. | Telefon: 06 (30) 990 6657
Könyvesbolt nyitva tartás: december 24. – január 7. között zárva. A webáruház folyamatosan üzemel!
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
OTP simple pay Vásárlói tájékoztató
A weblapot készítette:
Weblap készítés és üzemeltetés: Turbo Byte Soft

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kultúrgyerek Bt © 2016 – 2024. Minden jog fenntartva.
Ugrás fentre