Skip to content Skip to footer

Hogyan zajlik egy családi fotózás?

Egy profi fotózás óriási élményt jelent a felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt, az esetek többségében még a legkisebbek is nagyon élvezik. Egy jól megszervezett képsorozat elkészítése akár több órát is eltarthat, de az izgalmas események hatására pillanatok alatt elrepül az idő. Fotózást ajándékba is adhatunk egy családnak, aminek garantáltan örülni fognak, hiszen csodás élményekkel gazdagodnak majd. A családi fotózásokat jellemzően egy találkozó előzi meg, ahol a fotós megismerkedik a leendő résztvevőkkel, ugyanis a munkához nagy segítséget jelent, ha a szakember képbe kerül a személyiségtípusokkal, valamint felméri igényeiket. Ekkor kerül leegyeztetésre tehát a fotózás pontos témája, illetve időpontja is.

Ejtsünk néhány szót a fotózás menetéről…

Az első és legfontosabb, hogy résztvevőként a megbeszélt időpontban, pontosan érkezzünk, ezután nincs más dolgunk, mint jól érezni magunkat és követni a szakemberek utasításait, tanácsait. A profi fotós javaslatokat tesz majd az ideális pozíciók beállítása érdekében, ezeket igyekezzünk megfogadni.

Egy jól felszerelt fotóstúdióban többféle háttér is a rendelkezésre áll, így bőven van módunk miből válogatni. Sok helyen még fodrász és sminkes is van, de még jelmezek is lehetnek. A szakmabeliek gyakran még a legkisebbekre is gondolnak és helyeznek ki játékokat, gyerekkönyveket, hogy a szabad percekben se unatkozzanak.

Tavaszi ajánló

Sikerlista

1161 Budapest Baross utca 250. | Telefon: 06 (30) 990 6657
Könyvesbolt nyitva tartás: hétfő, szerda, péntek 17-19 és kedd, csütörtök 11-15 óra között
1161 Budapest Baross utca 250. | Telefon: 06 (30) 990 6657
Könyvesbolt nyitva tartás: december 24. – január 7. között zárva. A webáruház folyamatosan üzemel!
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
OTP simple pay Vásárlói tájékoztató
A weblapot készítette:
Weblap készítés és üzemeltetés: Turbo Byte Soft

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kultúrgyerek Bt © 2016 – 2024. Minden jog fenntartva.
Ugrás fentre