Szülinapi nyereményjáték

Szülinapi nyereményjáték

A Kultúrgyerek és a Kolibri Színház, évfordulójuk alkalmából közös rajzpályázatot hirdet. A feladat egy születésnappal kapcsolatos alkotás elkészítése, mely lehet akár torta vagy egy buli megörökítése, bármi ami a témával kapcsolatban gyermeketek fantáziájából születik. Figyelem, még egy feladat van. A játékban való részvétel feltétele: Facebook oldalunkon, a pályázati kiírásnál, kommentben írjátok meg hány éves idén a Kultúrgyerek és a Kolibri színház. Segítség: 2016-ban februárban nyitottunk. Másik segítség itt: http://kolibriszinhaz.hu/ A válaszokat a rajzzal együtt, e-mailben is elküldhetitek.

Az alkotásokat két korcsoportban várjuk, kérjük jelöljétek meg hogy ovis (3-6 év), vagy iskolás (7-12 év) kategóriában indultok. Nyeremények: 1-1, 12 000 forintos ajándékcsomag és egy különdíjast is kihirdetünk, aki ugyanilyen értékben kap, korának megfelelő ajándékcsomagot.

A ovis csomag tartalma 1 ivókulacs a Komforte jóvoltából, egy kézműves könyvjelző a Gubanc ékszertől, társasjáték és könyvek tőlünk, a Kultúrgyerektől.

Az iskolás nyeremény fődíja 2 db belépőjegy a szülinapos Kolibri Színház egyik májusi, a nyertes életkorának megfelelő előadására. Ezen kívül egy Gubanc ékszer egyedi könyvjelző, egy környezetbarát (nem mellesleg nagyon vagány) szendvics csomagoló a Komforte jóvoltából és könyvek, színező a Kultúrgyerektől.

Az alkotásokat Facebook oldalunkon fogjuk közzétenni, részvételeddel beleegyezel, hogy rajzotok nyilvánosságot kapjon. A nyertesek elbírálásában a Kultúrgyereken kívül részt vesz a Kolibri színház oszlopos tagja, Alexics Rita, aki tavaly nem csak a teátrumban, hanem országosan is az év legtöbbet játszó színésznője volt. Itt is köszönjük neki sok munkája melletti segítségét.
A játék mától március 25. éjfélig tart, eddig várjuk a rajzokat a kulturgyerek.rajzpalyazat@gmail.com e-mail címre, vagy levélben a Kultúrgyerek Bt. 1161., Budapest, Baross u. 250. címre. A nyertesek névsorát a 25-i héten tesszük közzé Facebook oldalunkon, a nyerteseket e-mailben is értesítjük.

A Játék kiírása elérhető itt is.

Szólj hozzá!

1161 Budapest Baross utca 250.
Telefon: 06 (30) 990 6657
Könyvesbolt nyitvatartás: H-P 11-15, 17-19 Szo: 10-13