Skip to content Skip to footer
Könyvesbolt: hétfő, szerda, péntek: 17 - 19 / kedd, csütörtök: 11 - 15
Könyvesbolt: dec. 24. - jan. 7. között zárva. A webáruház folyamatosan üzemel!
mert az a film a legjobb, amit a saját fejedben forgatsz
0 items - 0 Ft 0
mert az a film a legjobb,
amit a saját fejedben forgatsz
0 items - 0 Ft 0

A vásárlás menete

Amennyiben a Pénztárban fiókot hoz létre, a későbbiekben e-mail címe és jelszava használatával bármikor beléphet a Kultúrgyerek webáruházba, láthatja előző vásárlásait, elérheti kívánságlistáját. A regisztráció nem feltétele a vásárlásnak, kihagyható a folyamatból.

A keresett kiadványokat a kereső mező segítségével könnyen megtalálhatja, ahol megadhatja a könyv címét, a szerző nevét, vagy egyéb a könyvre jellemző szavakat.

Bejelentkezést követően kosárba teheti a kiválasztott könyveket. Kosarának tartalmát a megrendelés elküldéséig bármikor módosíthatja.

A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a pénztár gombra, ahol rendszerünk kiszámolja az esetleges szállítási díjat, valamint tájékoztatjuk megrendelésének végösszegéről. A megrendelés elküldése gombra kattintva Ön rendelését lezárja, melyről automatikus e-mail üzenetet küldünk Önnek.


Szállítási feltételek

  • A megrendelt termékeket Magyarország területén a Gls Hungary Kft. szállítja házhozmunkanapokon 8 és 18 óra között.
  • A megrendelt termékeket Magyarország területén a Gls Hungary Kft. szállítja GLS csomagpontba/csomag automatába.

A raktáron lévő könyvek szállítási határideje 1-3 munkanap. Megrendelés után értesítjük a termék/ek összekészítéséről, valamint a csomag futárszolgálatnak történő átadásának időpontjáról. Ezután a Gls Hungary Kft. oldalán követheti az áru helyzetét, a csomag minden esetben másnap kiszállításra kerül.

A Gls Hungary Kft. a felvétel napján és másnap, a kiszállítás reggelén küld egy e-mailt, mely utóbbiban 3 órás intervallumot ad meg az érkezés idejére/ GLS csomagponton történő átvétel lehetőségéről ad tájékoztatást.

  • MPL házhozszállítás az ország egész területére – feladás heti 1 alkalommal.

Amennyiben valamely megrendelt tételt nem áll módunkban kiszállítani, vagy várható szállítási ideje a megadottól jelentősen eltér, úgy telefonon vagy e-mailben keressük Önt.

Sikertelen kézbesítés
A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti költségek minden esetben a vásárlót terhelik.


Személyes átvétel

Amennyiben megrendelését személyesen szeretné átvenni, ezt vásárláskor a szállítási módnál jelezze.
Személyes átvétel esetén szállítási költséget nem számítunk fel.
Az átvétel történhet a vásárlás napján is üzletünkben:
Kultúrgyerek könyvesbolt (Budapest, 1161, Baross u. 250.) nyitva tartási időben (bővebben ide kattintva). A megrendelt/vásárolt termékeket 8 napig áll módunkban tárolni.
Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, recepció (Budapest, 1067, Eötvös u. 10.) előre utalás vagy bankkártyás fizetés után, a megvásárolt termék átvehető minden hétköznap 9-18, hétvégén 10-16 óra között.
Varázspont (Budapest, 1165, Hunyadvár u. 43.) előre utalás vagy bankkártyás fizetés után, a megvásárolt termék átvehető minden hétköznap 8-17 óra között.


Szállítási díj

– Gls házhozszállítással 1390 forint.
– Gls csomagpontra/automata 990 forint.

– MPL házhozszállítás az ország egész területére – feladás heti 1 alkalommal, péntekenként: 2990 Ft

14000 forint vagy azt meghaladó összegű vásárlás felett ingyenes.

Az utánvét díja 290 forint, mely összeg ingyenes kiszállítás esetén is fizetendő, amennyiben a vásárló átvételkor szeretne fizetni.

Amennyiben valamely megrendelt tételt nem áll módunkban kiszállítani, a szállítási költség a megrendelés értékéhez igazodik, azonban erről előzetesen tájékoztatjuk.

Fizetési módok

  • Bankkártyás fizetés a kulturgyerek.hu oldalon, az OTP simplePay rendszerén keresztül, előre fizetéssel.
  • Fizetés közvetlenül bankszámlánkra. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.
  • Utánvétes fizetés*** kiszállításkor, a futárnak, készpénzben vagy bankkártyával. Az utánvét díja 290.- forint.

Varázspont (Bp. 1165, Hunyadvár u. 43.), átvételi pontunkon készpénzt elfogadni nem áll módunkban, az itt átvett termékek ellenértékét előzetesen utalással, vagy online bankkártyás fizetéssel kell kiegyenlíteni.

Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, recepció (Bp. 1067, Eötvös u. 10.), átvételi pontunkon készpénzt elfogadni nem áll módunkban, az itt átvett termékek ellenértékét előzetesen utalással, vagy online bankkártyás fizetéssel kell kiegyenlíteni.

Üzletünkben (Kultúrgyerek könyvesbolt, Budapest, 1161, Baross u. 250.) készpénz-, és bankkártyás fizetési lehetőség is van.

***Utánvétes rendeléssel kapcsolatos kötelezettségek

A rendelés leadása vásárló és eladó közötti szerződésnek minősül. Amennyiben Ön rendelésének átvételét átvételkor visszautasítja, szerződésszegésnek minősül, melyből eredő kárt, azaz eladó csomagküldéssel és visszaküldéssel kapcsolatos költségeit a vásárló köteles megfizetni. A vásárlástól történő elállás ez esetben a feladás előtt tehető meg, illetve utólagosan a csomagküldés és visszaküldés összegének vásárló általi megfizetése mellett.

Bankkártyás fizetés feltételei – kattintson a letöltéshez!

Amennyiben külföldre szeretné küldetni megrendelését, úgy kérjen ajánlatot ügyfélszolgálatunktól az info@kulturgyerek.hu e-mail címen.

Vásárlási garancia

Az Ön által megrendelt kiadványokra minőségi garanciát vállalunk. Hibás teljesítés (nyomdai hibás, szállítási sérült termék) esetén kifogásáról az észrevételt követően írásban tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat. A jogosan kifogásolt termékeket díjmentesen kicseréljük vagy a vételárat visszatérítjük Önnek.

A Kultúrgyerek webáruház oldalán közzétett kiadványok technikai adatainak (egységár, cím, oldalszám stb.) feltöltésekor a lehető legnagyobb gondossággal próbál eljárni, az ebből adódó technikai hibákért felelősséget vállal. Ilyen hibák esetén a vevők elállhatnak az eltérő adatokkal közölt könyvek vásárlásától vagy érvényesíthetik elállási jogukat.

A készlethiányból vagy egyéb okból adódóan nem teljesített rendelések ellenértékét, ha az már kifizetésre került, a megrendelő részére visszatérítjük.


Elállás joga

Ön a vásárlástól, a megrendelt terméket tartalmazó csomag átvételétől számított 14 naptári napon belül – figyelemmel a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4.§- ra – indokolás nélkül elállhat.
Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.
Elállás esetén a terméket sértetlen – külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes – állapotban a megrendelő nevének feltüntetésével saját költségén küldje vissza a Bp, 1161, Baross u. 250. címre.
Az Ön által kifizetett termék/ek árát az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük.
Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket Ön köteles viselni. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
Felhívjuk figyelmét arra, hogy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítésére igényt tartunk. Ön nem gyakorolhatja a fenti elállási jogot hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást felbontotta.


Adatvédelem

A Kultúrgyerek Bt. webáruház a felhasználói regisztráció során birtokába jutott személyes adatokat tiszteletben tartja, bizalmasan kezeli, azokat kizárólag a rendelések teljesítéséhez, vásárlással kapcsolatos célokra és Facebook oldalához csatlakozott vevői esetében promóciós levél küldésére használja fel. Az adatokat harmadik fél részére nem szolgáltatja ki, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozóinkat.

Bővebben, lásd itt.

Ön, mint regisztrált felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes és írásban bármikor visszamondható. Hírlevelünkre feliratkozó felhasználóink e-mail címét kizárólag a Kultúrgyerek Bt-vel kapcsolatos tájékoztató anyagok eljuttatására használjuk, melyet a felhasználók feliratkozásukkal elfogadtak.

Tavaszi ajánló

Sikerlista

1161 Budapest Baross utca 250. | Telefon: 06 (30) 990 6657
Könyvesbolt nyitva tartás: hétfő, szerda, péntek 17-19 és kedd, csütörtök 11-15 óra között
1161 Budapest Baross utca 250. | Telefon: 06 (30) 990 6657
Könyvesbolt nyitva tartás: december 24. – január 7. között zárva. A webáruház folyamatosan üzemel!
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
OTP simple pay Vásárlói tájékoztató
A weblapot készítette:
Weblap készítés és üzemeltetés: Turbo Byte Soft

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kultúrgyerek Bt © 2016 – 2024. Minden jog fenntartva.
Ugrás fentre