Dínók minden mennyiségben

Dínók minden mennyiségben

Mert nem haltak ám ki, dehogy! Itt vannak körülöttünk a lakásban, a tévében, a kis fejekben, ugye? Ha ez Nálatok is így van, akkor ajánlok néhány érdekességet ebben a témában.

A legkisebbeknek például a Scolar kiadó kihajthatós sorozatának tagját, Dínók címmel. Szintén 2-4 éves korúaknak való ez a matrciás-színező füzet, melynek címlapja még csillog is. (Nem nevet, ez nagyon fontos!:-))

Szintén kihajthatós ez a Minden, ami dínó című könyv, melyben kis óvodásoknak szóló tartalom van. És persze a fülek alatti titkos részek még mindig nagyon izgalmasak.

De nem csak ismeretterjésztő dínós könyvek vannak ám, hanem mesekönyv formátumúak is. Ha valaki nem ismerné a Két kis dínó sorozatot Berg Judittól és ovis korú gyermeke van, ha fiú, ha lány, ha szereti a dínókat, ha nem, vágjon bele a kalandokba. Aki rákap a vicces kis történetekre, még a hozzá kapcsolódó társasjátékot is élvezni fogja.

És akkor jöjjenek a nagyok, akiknek már valós információkra van szükségük. Ezekben a könyvekben már garantáltan mi is találunk eddig ismeretlen adatokat, hacsak nem mind az. Habár én magamból indulok ki. 🙂

Feladatos füzet kategóriában rejtvény-gyűjteményt is kínálunk, sőt még papírmodellek is vannak a polcokon.

Ezek után már csak az enciklopédia jellegű könyvek következhetnek, mint az Élet az őskorban, A Dinoszauruszok csodás világa, 500 érdekesség a dinoszauruszokról, vagy ez a fantasztikus Gyerek dinoszaurusz és ősállat enciklopédia.

Jó tanulmányutat az őskorba!

Szólj hozzá!

1161 Budapest Baross utca 250.
Telefon: 06 (30) 990 6657
Könyvesbolt nyitvatartás: hétfő, szerda, péntek: 17-19; kedd, csütörtök 11-15 óra között