Skip to content Skip to footer

Óriási kedvezmények a Napraforgó Könyvkiadó könyveire

A Napraforgó Könykiadóban az a jó, hogy sokrétű.🌻
Ezért a mostantól két héten át tartó (06.01-06.14), a kiadó minden termékére vonatkozó 40%-os akciónkban minden korosztály megtalálja különböző típusú könyveit, foglalkoztatóit.
Így a mostani szokásos, szubjektív ajánlóm változatos lesz, mert ők minden műfajban ott vannak. 🙂
Kezdjük kedvenc Napraforgóimmal, az ismeretterjesztő könyvekkel. Ugye mi is szeretjük, ha nem unalmasat kell olvasni a gyereknek, netán még nekünk is ad újat, amit felolvasunk nekik? A minden iránt fogékony 6-9 éveseknek jó választás lehet ez a bolygónkkal-, világűrrel kapcsolatos vagy a ragadozókat bemutató, gyönyörű fotókkal illusztrált könyv. Nagyobbak, akár kamaszok részére is kiváló döntés, ha ezt a rengeteg érdekes információt tömören, érdekesen átadó, 1100 dolog, amit jó ha tudsz, című könyvet ajándékozzuk a csemetének, akár a jó bizonyítványért.
Kíváncsi kicsinek a Kis felfedezők sorozatot ajánlom, mely számtalan témában elégíti ki a 3-6 évesek tudásszomját. Külön kiemelném a foglalkozásokat bemutató, most megjelent, Minden, ami munka című új kötetet.
Még mindig érdekesség, de már interaktívabb formában a Milyen érdekes… című matricás foglalkoztatókönyv, melynek részei lovakkal, vonatokkal, tűzoltókkal, vadállatokkal, kalózokkal kapcsolatos ragasztgatnivalót adnak.

Ifjúsági irodalom kategóriában, a kiadó legnépszerűbb sorozata a Mindentudók klubja. A jelenleg 8 rész kisiskolásoknak nyújt izgalmas szórakozást és egyben jó olvasási gyakorlatot is, melyet megkönnyít a sok kiemelt rész, jól tagolt szöveg, illusztráció. Nem csak ennek a korosztálynak, hanem 5-11 éves korig nyújt elfoglaltságot a Tornáztasd az agyad legyező formájú, játékos kvízsorozata. Szintén ennek a korcsoportnak hasznos az Okosodj játékosan foglalkoztató, melynek különlegessége, hogy a magyar mellett angol nyelvű kérdések és válaszok is megtalálhatók a füzetekben.

Nem csak szerintem, hanem a vásárlók visszajelzései alapján is, a kiadó legjobb mesekönyv sorozata az Álommanó a barátom, Álomtündér a barátnőm stb nagyalakú, gyönyörűen illusztrált, óvodásoknak való képes mesekönyvei.

A legkisebbekről még nem esett szó, pedig számukra is a bőség zavara áll előttünk. A Tapintsd meg, című négyrészes sorozat kiemelkedő mintázataival több érzékszervet egyszerre igénybe véve, még jobban elmélyíti a színek, állatok, számok, szavak ismeretét. Ez a klasszikus, mozgatható kis Bújócska… könyv pedig még a finommotorikát is segíti. Lefekvés előtt pedig a legújabb pancsi-szórakoztató eszköz a Színváltó pancsolókönyv. 🙂

Ha az aprónép már elkezd érdeklődni a színezés iránt, jöhetnek a legkisebbeknek való vizes kifestők, melyek nem maszatolnak, viszont garantált sikerélményt nyújtanak a víz hatására előbukkanó színekkel, formákkal. Ezután jöhet a már hagyományos kifestő, de még a picikre szabott nagy képekkel, előszínezett mintaképpel. Nagyobb lányoknak pedig unikornis forever, ahányféleképp csak szeretnék!

Kedves szülők, nagyszülők, válasszon mindenki kedvére a gyermek korának, ízlésének megfelelő könyvet, rejtvényt, kifestőt, most igazán kecsegtető árakon. Itt a kiadó minden termékét megtalálják.

Jó böngészést kívánunk!

Téli ajánló

Sikerlista

1161 Budapest Baross utca 250. | Telefon: 06 (30) 990 6657
Könyvesbolt nyitva tartás: hétfő, szerda, péntek 17-19 és kedd, csütörtök 11-15 óra között
1161 Budapest Baross utca 250. | Telefon: 06 (30) 990 6657
Könyvesbolt nyitva tartás: december 24. – január 7. között zárva. A webáruház folyamatosan üzemel!
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
OTP simple pay Vásárlói tájékoztató
A weblapot készítette:
Weblap készítés és üzemeltetés: Turbo Byte Soft
Kultúrgyerek Bt © 2016 – 2024. Minden jog fenntartva.
Ugrás fentre