Skip to content Skip to footer

Könyvfesztiváli újdonságok

Szokás szerint kitesznek magukért a gyerekkönyv kiadók, legtöbben erre az alkalomra időzítik új könyveik megjelenését.

Nagyon sokan várják már a Móra kiadótól Brúnó barangolásainak folytatását, április 17-től kapható is a 4. rész, mely a Pest fényei alcímet viseli. Természetesen foglalkoztatót is találtok hozzá, ahogy az eddig megjelent részekhez is.

Szintén nagy durranás, hogy végre ismét kapható lesz az Egyszer volt… Az emberi test titkainak enciklopédiája, melyet kibővített, átdolgozott a Manókönyvek Kiadó, így frissebb, ropogós tartalommal vehetik kézbe a kisiskolás érdeklődők.

Kertész Edinát se lehet megunni, aki pontosan ismeri a kamaszok nyelvét, aktuális érdeklődési körüket, így jó szívvel ajánlom, és magam is alig várom A milliomos szamár kalandjait.

Végre-valahára egy unikornisos könyv! Ráadásul Bosnyák Viktória írta, szóval az egyszarvúak világáért rajongó ovisoknak kihagyhatatlan olvasmány lesz az Unikornis égen, földön, Rippl Renáta bájos illusztrációjával.

Ki nem hagynám a sorból A nagy állatkerti fogmosást. Ez egy gyönyörű képeskönyv, melyben Dr. Száy Lehel igazgató, egy süni segítségével végigsúrolja az állatok fogait, hogy ismét jó illat lengje be a kifutókat.

A Teknős Könyvek gondozásában megjelent Miss Molly illemtaniskolája észrevétlenül adja át a 6-9 éveseknek a jómodor alapjait. A rajzok önmagukban is megállnák helyüket, a vicces szövegbuborékokkal megspékelt könyvet garantáltan felfalják a kezdő olvasók is.

Új Pagony társasjátékok érkeztek és nem is akármilyenek! A jó öreg Kuflik nem első játéka a Játszd újra, kufli!, de hát lehet őket megunni? Ez a kisiskolásoknak készült, Iskolás vagyok – társasjáték/szerepjáték pedig a szórakozáson felül, igazán hasznos időtöltést nyújt. Folytatódik a Most én olvasok sorozat is, ezúttal Szabó Borbála kezd neki a 4 kötetnek, melynek első része, Az átszívó porszívó már meg is jelent. Kertész Erzsi 3. nehézségi fokú regénye, a Csúfolórobot pedig hiánypótló, fontos témát, iskolai problémát boncolgat.  Az eddigi Pagony könyvek ugyanúgy megtalálhatók nálunk.

Nagy kedvencem, a Scolar Kiadónál nemrég megjelent Hogyan működik a világ, mely praktikus információival nekünk, szülőknek is tud újat adni. Nem szégyen az élethosszig tartó tanulás. 🙂

A kicsik imádják a hangot adó könyveket, és ezt a Napraforgó Kiadónál is tudják. Legújabb, Mókás hangok című sorozatából megismerhetjük a tűzoltók, rendőrautó, repülő és a vonat csilingelését, zakatolását, tülkölését.

Továbbra is, olvassatok sokat!

 

Tavaszi ajánló

Sikerlista

1161 Budapest Baross utca 250. | Telefon: 06 (30) 990 6657
Könyvesbolt nyitva tartás: hétfő, szerda, péntek 17-19 és kedd, csütörtök 11-15 óra között
1161 Budapest Baross utca 250. | Telefon: 06 (30) 990 6657
Könyvesbolt nyitva tartás: december 24. – január 7. között zárva. A webáruház folyamatosan üzemel!
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
OTP simple pay Vásárlói tájékoztató
A weblapot készítette:
Weblap készítés és üzemeltetés: Turbo Byte Soft

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kultúrgyerek Bt © 2016 – 2024. Minden jog fenntartva.
Ugrás fentre